fbpx

Zwitserland, Alpenland

Zwitserland staat bij iedereen natuurlijk bekend om zijn felgroene valeien waarboven ruige bergen uitstijgen. In een groot deel van Zwitserland ben je omgeven door machtige bergen. Maar in Zwitserland vind je ook veel heldere meren, gewoon in het dal of hoog in de bergen. Deze variatie maakt Zwitserland natuurlijk tot een prachtig gebied om je in te begeven!

Zwitserland, hondenland

Zwitserland is daarnaast ook een redelijk vriendelijk hondenland. De hond is in Zwitserland al sinds jaar en dag een trouwe hulp op de boerderijen en almen in de bergen. De hond is daarom goed ingeburgrd in Zwitserland en mag vaak mee in restaurants en hotels. Ook veel bergpaden zijn geschikt voor het wandelen met honden, omdat er rekening mee wordt gehouden dat zij ook wel eens een rondje willen wandelen. Natuurlijk moet je niet de hoogste en moeilijkste bergen bezoeken met je hond, maar je kan een aardig eind in de richting komen en tot uitdagende hoogtes komen terwijl je de echte giganten van dichtbij kunt bewonderen.

E-books over Zwitserland โ€“ Bekijk eens onze e-books over Zwitserland, waar je gedetailleerde informatie kunt vinden over bepaalde gebieden in Zwitserland zodat je goed voorbereid op pad kunt en zeker weet dat jouw hond de route kan lopen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on